Tävlingsprogrammet i april

Imorgon onsdag den 1/4 kör vi 4 omgången av vår Winterseries med grand final den 29/4. För få vara med i grand final måste man varit med på minst 4 omgångar, just nu har vi spelat 3 och 4 till finns att spela innan finalen. I slutsammanställningen lägger man ihop resultatet från sina fyra bästa omgångar med finalrundan. Finalrundan ger 3 ggr poängen jämfört med övriga rundor. Första pris i serien är en Golfresa till ett värde av ca 4000 kr, 2:a pris är spelpengar på indoor till ett värde av 3000 kr. Det kommer även delas ut lite andra priser.

Söndagen den 5/4 spelar vi en foursome tävling kl 9-11 på förmiddagen. Detta gör vi sedan även den 19/4.

På Skärtorsdagen kör vi den så kallade Påsksmällen som spelas på eftermiddagen. Ett grymt roligt upplägg utlovas med bra priser. Bevaka hemsida och plakat på Indoor.

Söndagen den 3/5 kommer vi köra Indoor Championship som en säsongsfinal och starten på nästa säsong för Indoor dvs vår och sommar. Tävling kommer spelas i en scratchklass och en handicapklass.

Vi ser fram emot ett riktigt aktiv och rolig april med er alla och hoppas ni laddar på bästa sätt för utomhussäsongen med oss på Indoor.

Bläddra

Senaste nytt

Lektion?

Vill du få anpassade tips för just dig? Boka lektion med mig så hjälper jag dig med det!

Ta hjälp av våra Pros för att utveckla just ditt golfspelande.