Boka tider

Välj vilken tjänst du vill boka. Beroende på vilken tid/dag du väljer varierar priset per timme. När du valt din tid fyller du i ditt namn, e-post, och mobilnummer för bekräftelse på bokning. Du dirigeras sedan till betalsidan där det är viktigt att du slutför din betalning för att inte riskera att din tid avbokas. (Bekräftelsen på bokning kan komma före betalningen är slutförd men bokningen är endast slutförd när betalningen är klar) 

ÖPPETTIDER (under september):
ALLA DAGAR: 07:00-23:00

För att kunna spela måste du vara medlem i LidingöIndoorGolf och ha en nyckelbricka. Är du inte det kan du teckna medlemskap via hemsidan. Du hämtar sedan ut nyckelbricka i receptionen på Lidingö GK under deras öppettider 7:30-17. Sedan  låser du upp och startar upp din bana ner i den röda ladan. Efter avslutat spel stänger du ner tekniken och drar igen dörren och ser att den inte går att öppna utan din nyckelbricka.

TIPS! BokaMeras app

För smidigast hantering av bokning och kontroll på sina bokningar rekommenderar vi att ni använder er av BokaMeras app. Där loggar ni in med den mejladress ni vanligen använder och ser då på ert konto vilka bokningar ni har mm. Det är även enkelt att avboka själv med appen om man behöver det.

LADDA NER APPEN