Försiktighets åtgärder

Kära kunder! Vi har ännu så länge inte fattat något beslut att stänga Indoor, men vi har vidtagit vissa försiktighetssteg genom att halvera antalet mattor som man kan spela på vilket minskar antalet personer i lokalen och ökar avståndet. Vi vill också betona att känner ni er förkylda eller hängiga så avstå från att komma och spela på Indoor. Det kommer fler chanser nu måste vi göra allt vi kan för att bromsa tempot i smittspridning av Corona. Eventuellt kommer vi stänga Indoor om det kommer sådana officiella rekommendationer för landet.

Hoppas att vi ska kunna hålla igång på ett rimligt sätt för alla er som vill spela golf och är friska. Hoppas på ett snabbt tillfrisknande för landet.

Bläddra

Senaste nytt

Lektion?

Vill du få anpassade tips för just dig? Boka lektion med mig så hjälper jag dig med det!

Ta hjälp av våra Pros för att utveckla just ditt golfspelande.