Så här fungerar det

Hos oss kan alla träna och spela golf, nybörjare som proffs, medlem som icke medlem. Det är bara att boka speltider och ha med dig utrustning såsom klubbor, bollar och pegs.
Du kan även boka träning och lektioner med någon av våra PGA-tränare för att ta din golf till nästa nivå.

Teckna ett medlemskap (gäller jan-dec) eftersom du då alltid får 20-25% rabatt på ordinarie priser (ej sommar). Det har du snabbt tjänat in.

Medlemskapet tecknar du via hemsidan och det kostar mellan 350-550 kr beroende vilken kategori du tillhör.

För dig som är återkommande gäst och bokar mycket tid, använd Matchi ´s bokningsapp. Använder du appen så kan du själv följa alla bokningar på ett enkelt sätt och även sköta avbokningar inom stipulerad tid.
Bokningar via appen är knapptrycksbesparande eftersom du kan återanvända din data. Klickar du dessutom i att betallösningen ska komma ihåg kortuppgifter så är allt väldigt smidigt.

I appen ser du inte erbjudanden som spelpotter, lunchgolf mm men du kan klicka dig fram till Webbsidan genom appen också. Vi visar gärna!

Vi älskar hundar men kan tyvärr ej ta emot hundar på anläggningen…

När du bokar kan du välja någon av tiderna i kalendern från 30 min och uppåt. Du bokar simulator och väljer själv hur många som använder simulatorn men det brukar som i utomhusgolf, max 4 personer.
Allt betalas direkt vid bokning och du får en bekräftelse på mail och sms. 

Estimerad tid för att spela 18 hål för en person är 50 min. När du är mer erfaren så sjunker den tiden ganska kraftigt, en erfaren spelare kan spela på 30 min, framför allt om banan inte är för svår. Vi brukar inte rekommendera att använda puttning men det går. Om man inte puttar så kan man i stället använda  ”auto” som är helt slumpmässigt eller ”auto fixed” som ger 1, 2 eller 3-putt inom ett visst avstånd. Är ni flera som vill spela en runda får ni boka mellan 2-3 h beroende på färdighet och banans svårighet. Vill du själv träna och spela en runda klarar du ofta det på ett 1 h pass.

Gå gärna in på Trackmans hemsida för att se vilka banor som går att spela.
Lidingö GK var Sveriges första bana i Trackman och släpptes hösten 2020!

Välkommen att hänga med oss på Lidingö Indoor Golf – i vårt och många av våra kunders tycke – Stockholms trevligaste Indoor!