Så här funkar det

Hos oss kan alla träna och spela golf, nybörjare som proffs, medlem som icke medlem. Det är bara att boka speltider och ha med dig utrustning såsom klubbor, bollar och pegs.
Du kan även boka träning och lektioner med någon av våra PGA certifierade tränare för att ta din golf till nya nivåer.

För att spela och träna samt kunna ta del av alla våra olika erbjudanden på LidingöIndoorgolf rekommenderar vi dig att teckna ett medlemskap.
Med medlemskapet får du en kraftig rabatt på ordinarie priser och möjlighet att delta i tävlingar och event.
Medlemskapet tecknar du via hemsidan och det kostar mellan 200-1200 kr beroende vilken kategori du tillhör.

För dig som är återkommande gäst och bokar mycket starttider så rekommenderar vi att ni laddar ner vår bokningspartners app Matchi. I den loggar ni in med era kontouppgifter.  Använder ni appen så kan ni själva följa alla era bokningar på ett enkelt sätt och även sköta potentiella avbokningar inom stipulerad tid. Bokningar via appen är mycket knapptrycksbesparande eftersom ni kan återanvända er data, klickar ni dessutom i att betallösningen ska komma ihåg era kortuppgifter så är allt väldigt smidigt.

När du bokar kan du välja någon av tiderna i kalendern. Du kan boka allt från 30 min träning till 3 h speltid.  Allt betalas direkt vid bokning och du får en bekräftelse på mail och sms. Effektiv speltid per 30 min är 25 min så du går på respektive lämnar mattan hel och halvtimma och du har fem minuter på dig att ställa in trackman för det du vill göra och avsluta.

Estimerad tid för att spela 18 hål för en person är 50 min. När du är mer erfaren så sjunker den tiden ganska kraftigt, en erfaren spelare kan spela på 30 min, framför allt om banan inte är för svår. Vi brukar inte rekommendera att använda puttning men det går. Om man inte puttar så kan man i stället använda  ”auto” som är helt slumpmässigt eller ”auto fixed” som ger 1, 2 eller 3-putt inom ett visst avstånd. Är ni flera som vill spela en runda får ni boka mellan 2-3 h beroende på färdighet och banans svårighet. Vill du själv träna och spela en runda klarar du ofta det på ett 1 h pass.

Gå gärna in på Trackmans hemsida för att se vilka banor som går att spela.
Lidingö GK är Sveriges första bana i Trackman och släpptes hösten 2020!

Välkommen att komma och utveckla ditt golfspelande på ett roligt sätt på Lidingö Indoor Golf.