SÅ HÄR FUNKAR DET

Hos oss kan alla träna och spela golf, nybörjare som proffs, medlem som icke medlem. Det är bara att boka speltider och ha med dig utrustning, för lunch golfare finns tom enstaka klubbor att låna om man inte har sina egna med sig. Du kan även boka träning och lektioner med någon av våra PGA certifierade tränare för att ta din golf till nya nivåer.

För att spela och träna samt kunna ta del av alla våra olika erbjudanden på LidingöIndoorgolf rekommenderar vi dig att teckna ett medlemskap. Det gör att du får en egen nyckel så du kommer in i anläggningen de tider som den inte garanterat är bemannad (7-9 och 17-23). Med medlemskapet får du också ett medlemsnummer så att du kan boka simulator-tider med rabatt från och med 1/2 2020, då introduktionspriserna upphör.
Medlemskapet tecknar du via hemsidan och det kostar mellan 200-800 kr beroende vilken kategori du tillhör.

Om du använder ditt inlogg som du skapat i samband med tecknandet av medlemskap när du är på vår hemsida så har du koll på vilka tilläggsprodukter som du köper, tex om du använder presentkort, har betalat deltagaravgift i någon tävling eller liknande. Du behöver dock inte vara inloggad för att boka tider. När du bokar tider i februari bör du dock använda din personliga rabattkod för att åtnjuta den medlemsrabatt.

För dig som är återkommande gäst och bokar mycket starttider så rekommenderar vi att ni laddar ner Bokameras app. I den loggar ni in med er vanliga mejl och skapar ett konto.  Använder ni appen så kan ni själva följa alla era bokningar på ett enkelt sätt och även sköta potentiella avbokningar inom stipulerad tid. Bokningar via appen är mycket knapptrycksbesparande eftersom ni kan återanvända er data, klickar ni dessutom i att betallösningen ska komma ihåg era kortuppgifter så är allt ganska smidigt. Då behöver ni endast använda ert personnummer, postnummer och CVS kod.

När du bokar kan du välja någon av tiderna i kalendern. Du kan boka allt från 30 min träning till 3 h speltid. Priserna varierar mellan 70-160 kr per 30 min beroende när på dygnet du vill spela. Allt betalas direkt vid bokning och du får en bekräftelse på mejl och sms. Effektiv speltid per 30 min är 25 min så du går på respektive lämnar mattan hel och halvtimma och du har fem minuter på dig att ställa in trackman för det du vill göra och avsluta.

Estimerad tid för att spela 18 hål för en person är 50 min. När du är mer erfaren så sjunker den tiden ganska kraftigt, en erfaren spelar ska kunna spela på 30 min framför allt om banan inte är för svår. Initialt har vi inte med fysisk puttning i spelet men det kommer kanske introduceras som ett tillval framöver. Är ni flera som vill spela en runda får ni boka mellan 2-3 h beroende på färdighet och banans svårighet. Vill du själv träna och spela en runda klarar du ofta det på ett 1 h pass.

Välkommen att komma och utveckla ditt golfspelande på ett roligt sätt på LidingöIndoorgolf.