Semifinaldags i Springseries idag onsdag!

Onsdagstävling på Wentworth kl 20.15 ikväll!

Idag är det semifinaldags i Spring series. Vi spelar Wenthworth Golf Club tee off kl 20.15.  Idag gäller dubbla placeringspoäng i totaltabellen . Och i den enskilda tävlingen spelar vi om vin flaskor till 1:a och 2:a plats. Vi många deltagare även en utlottning. Betalning på plats som vanligt.

Anmäl er här

Den 17/6 blir den stora finalen på den legendariska banan Real Club Valderrama i Spanien. Här gäller 3 dubbla poäng så känner man sig het finns det goda möjligheter att ta hem titeln på en runda kanske.

Här följer ni European tour på trackman

Bläddra

Senaste nytt

Lektion?

Vill du få anpassade tips för just dig? Boka lektion med mig så hjälper jag dig med det!

Ta hjälp av våra Pros för att utveckla just ditt golfspelande.