Svårt att få starttider kom och spela Valderrama på LidingöIndoor!

Kom och spela Valderrama på LidingöIndoorGolf

Golfsverige har vaknat, vi är många som har svårt att få starttider.

Hos LidingöIndoor finns det plats!

Kom och spela några av dom nya magiska banorna som precis har släppts. Att spela Valderrama för 200 kr i Greenfee och utan bokning år i förväg det gör du ingen annanstans.

Vill du ha både motion, golf och en lunch i härlig golfmiljö så är Lidingö Indoor det perfekta valet. Din runda tar mellan 1-2 h beroende på hur många ni är som spelar, det är garanterat regnfritt. Efter eller före tar du en promenad eller joggingtur i den härliga skogsmiljön runt Lidingögolfklubb och sedan kan du byta om på Lidingögolfklubb innan du avslutar med en god bit mat i golfrestaurangen. Kan det bli bättre? Ja det ska väl vara att spela Valderrama på riktigt kanske eller någon av de andra magiska banorna som finns i Trackmans banbibliotek.

Vad som krävs för att spela är att du bokar starttid på hemsidan som vanligt och att någon i er boll har ett uppdaterat medlemskap på LidingöIndoor med en nyckelblipp för säsongen 2020/2021. Medlemskapet köper ni förslagsvis också på hemsidan och nyckeln kan ni hämta i receptionen på Lidingö GK. Har ni en nyckel sedan tidigare så lämnar ni denna i retur när ni får den nya.

Varje onsdagkväll kl 20.15 fram till midsommar spelar vi vår springseries på Europatourbanor. Finalrundan och semifinalrundan ger högre poäng. Vad med och tävla om fina viner varje onsdag och ett spelpass för vintern 2021 värt 3000 kr till totalvinnaren av serien.

Välkomna

Nu under sommaren är det inte så trångt hos oss och på tävlingar så är vi max 2 spelare per bana så vi kan följa socialdistanserings rekommendationerna.

Bläddra

Senaste nytt

Lektion?

Vill du få anpassade tips för just dig? Boka lektion med mig så hjälper jag dig med det!

Ta hjälp av våra Pros för att utveckla just ditt golfspelande.