Vinnare i LidingöIndoor mästerskapet korad!

Söndagen den 4/5 avgjordes det första Indoormästerskapet i historien. Det var ett gediget startfält på 22 personer i blandade åldrar som gjorde upp om det prestigefulla priset. Och numera kan kora sig som klubbmästare 2020.

Vinnare på 72 slag brutto blev Erik Sabelström Holmberg, han lyckades även vinna longest drive med en drive på hela 296 meter.

I HCP klassen segrade Per Thurezon med en netto score på 3 slag under par.

I tävlingen närmast flagg vann David Olsson med endast 2,5 meter kvar till hål.

Det var ett glatt gäng som jobbade hårt på att bemästra den fantastiskt fina banan St Andrews Castle Course denna söndag. Banans uppsättning var klart utmanande med både lite vind och snabba fairways och greener.

Den officiella prisutdelningscermonin kommer ske i samband med Indoors summer party och invigning av Lidingö Golfklubbs bana i inomhus miljö. (Vi är tacksam för fortsatta donationer till denna produktion då det fortfarande saknas lite pengar för att komma i mål på ett bra sätt, swish går bra skriv donation)

Under sommarsäsongen kommer vi ha öppet för träning och spel för alla som är medlemmar i LidingöIndoor och därmed har en egen nyckelbricka.

Bläddra

Senaste nytt

Lektion?

Vill du få anpassade tips för just dig? Boka lektion med mig så hjälper jag dig med det!

Ta hjälp av våra Pros för att utveckla just ditt golfspelande.